At Kestanesi Yağının Faydaları

At Kestanesi Yağının Faydaları

At Kestanesi Yağının FaydalarıAT KESTANESİ YAĞININ FAYDALARI
At kestanesi yağı bir çok alanda kullanılan yağlardan biridir.Balkan yarım adasında yetişen bir bitki türüdür.Güzellik, sağlık ve kozmetik alanlarında çokça kullanılmaktadır.İşte kullanım alanlar;
-Güneşten korunmak için cildinize sürüp zararlı etkenlerden korunabilirsiniz.
-Kan dolaşımı hızlandırarak hücreleri yenieyip cildinize parlaklık ve canlılık verir.
-El ve ayaklardaki şişliklere bir kaç damla sürüp masaj yaparsanız şişkinlikleriniz geçer.
-Varis oluşumuna ve damar çatlaklarına da iyi gelmektedir.
-Şampuanınıza bir kaç damla ekleyerek saçlarınızdaki kepeklenmeyi yok edebilirsiniz.
-Romatizmal ve göğüste oluşan ağrılara masaj yapılmasıyla  ağrılara iyi gelir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ